Våra vänner

Genom åren har vi samarbetat med många olika aktörer som kompletterar oss. Några av dem som vi håller lite extra varmt om hjärtat har blivit trogna partners som vi gärna rekommenderar våra kunder. jkghjg

Mossdala gård

På vackra Mossdala gård mitt bland böljande sädesfält kan man fira sitt drömbröllop eller hålla en oförglömlig fest eller konferens i en lantligt charmig miljö i en rustikare lokal med anor från 1800 talet. Vigsel är även möjligt nedför slänten eller i den vackra stallbyggnaden.
Läs mer >>

En studio photography

Få är som fotografen Maiwand. Önskar man en riktig proffsfotograf så vänder man sig till honom. Var ute i mycket god tid för att boka ert datum. Ni kommer inte att bli besvikna!
Läs mer >>

Primolete

En av våra nischade leverantörer som direktimporterar från små familjeföretag i Kalabrien, några utav de främsta italienska delikatesser med recept som gått i generationer i de små byarna där vi hämtar hem vår ekologiska olivolja och N’duja som vi till exempel använder i vår senaste smörgåstårta – Skog & Slätt.
Läs mer >>

 

Arleco Partyservice

Har sedan 1984 levererat hyrporslin, möbler och tält till hela Skåne! En pålitlig partner med fin kvalitet på sitt hyrgods och med mycket trevlig leveranspersonal!
Läs mer >>