Våra Vänner

Marie Louise Kold
För 20 år sedan blev hon förälskad i en kopparplåt. Kärleken till metallen har aldrig släppt, och med sin helt egen teknik har hon gjort sig ett namn internationellt. Koppar, mässing och brons etsas och patineras i långa och komplicerade processer. Resultatet är konstverk som finns i privata samlingar i hela världen, inklusive det svenska Kungahuset. Marie Louises unika koppar-och mässingsplåtar har fått stå statist i flertalet utav våra foton här på hemsidan.
Ni kan se mer av hennes konst på: www.mlkold.com

Anna R Kinman
En charmant keramiker med många strängar på sin lyra. Finner man henne inte i sin
verkstad i Slottstaden där hon gör sinnliga skapelser i lera så kan hon vara ute på spelning med sin Altfiol.
På vår hemsida kan man se några utav hennes tallrikar. Anna gör ofta hela serviser, så vill man ha rena
konstverk att äta på så har man kommit rätt!
Besök gärna: www.annarkinman.se

RENT-A-TENT
Vill man ha en hög servicenivå som är effektiv, tillförlitlig och punktlig så är Rent-A-Tent den perfekta samarbetspartnern. Tältuthyrning är något de sysslat med i över 30 år – så de vet vad som är viktigt för ett lyckat arrangemang. Hos Rent-A-Tent kan du hyra allt från tält, möblemang och mycket mer till festen eller företagsarrangemanget.
www.rentatent.se

SÖDRA KOMPANIET
På Österlen görs det Hantverks Charkuterier av fantastisk god klass! Allt från små
korvar, rilette till Skånsk Pancetta och rökt anka. Sagolikt gott! Endast lyckliga Skånska grisar som levt i en stressfri
miljö används här. Är ni där i närheten så är det väl värt ett besök hos de pratglada grabbarna.
www.sodrakompaniet.se

PRIMOLETE
Är en av våra nischade leverantörer som direktimporterar från små familjeföretag i Kalabrien, något utav de främsta Italienska delikatesser med recept som gått i generationer i de små byarna där vi hämtar hem vår ekologiska olivolja och N’duja som vi dels använder i vår senaste Smörgåstårta  -Skog & Slätt.

www.primolete.se