Bröllop

Bröllop

Bröllop

Vi skräddarsyr alltid en passande meny för våra bröllopspar.

 

Varmt välkommen att höra av dig! Vi älskar bröllop och varje bröllop är unikt och magiskt!

Vi bjuder in för ett första möte antingen live eller över webb förbehållslöst, och där tar vi upp allt kring er dag och utgår från det när vi skräddarsyr en meny för just ER dag!

Våra Bröllopsmenyer med 3 rätter
startar från 450 kr
Vi använder oss utav lokala råvaror, svenskt kött och där allt är gjort från grunden.

 

Vi erbjuder även stilfullt porslin, glas, bestick, dukar och tält med mera samt att vi har ett gediget kontaktnät inom musikunderhållning med allt från populära artister till DJ’s, trubadurer och till och med klassisk live musik med stråkar.

Se oss som din helhetsleverantör!

Vi arbetar främst med lokala bönder och producenter. Allt är gjort från grunden, på främst svenska råvaror & köttet är alltid svenskt!

040-17 17 00 eller: info@prime-catering.se

  There are 2 comments
  1. Josefine Nilsson

   Hej! Angående jultallrik, har ni minigräns eller kan man beställa till 4 personer? Kan man hämta upp på helgen? Och om man är gravid, och inte äter rökt lax och bara sill som är fångad i norra Atlanten, kan ni lösa det?

   Vänligen
   Josefine

   • Sara

    Hej Josefine!
    Jag är ledsen att du aldrig fick svar på din fråga! Denna funktion på vår hemsida har utan att vi visste det varit urkopplad. Du kanske ringde oss istället?
    Nu till påsk har vi liknande tapasupplägg som i december, påsktapps för 195 kr, och även en PÅSK-trerättersmeny om det skulle vara intressant! Vår sill är fiskad utanför Bohuslän. Kattegatt. Dock har vi en dundergod vegansill! Som vi lägger in själva.

    Allt gott till er!
    Mvh,
    Sara

  div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.prime-catering.se/wp-content/uploads/2017/05/2017-05-15-Prime-Catering0254-1.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 620px;}