Om Oss

Vår filosofi och grundidé för Prime Catering är att kunna erbjuda dig underbara smakupplevelser som är sofistikerade likaväl som lekfullt och vackert presenterade.

Vi fäster stor tonvikt på detaljer såsom vid vart fisken kommer ifrån, hur djuren har det på gården vi köper just vårt kött ifrån, att vara i säsong så vitt möjligt och att vi stödjer våra lokala bönder och omfamnar det svenska och skånska mathantverket med allt vad det innebär när vi rotar i vårt fantastiska välfyllda skafferi här i skåneland.

Vi som arbetar med Prime Catering har en bakgrund i det absoluta toppskiktet av restauranger från Malmö med rötter både i Danmark och Stockholm. Vi är oerhört stolta över vårt yrke och att skapa möten mellan människor varje dag där man samlas kring mat är det vi lever för.

Vi välkomnar er till vår hemsida och det är fantastiskt kul att du har hittat hit till oss. Vi hoppas att du hittar något här som faller dig i smaken. Tänk på att du lätt och smidigt kan markera dina favoriter för att sedan enkelt kunna få dem på en lista antingen för mail eller PDF.

Vi ordnar inte bara maten till er begivelse utan står även mycket gärna med en helhetslösning, där vi kan stå med projektledning, koordination, personal, sommelierer, kock på plats, vackert porslin, unikt vintageporslin, musikunderhållning, tält stora som små, förmedling av vackra lokaler i Skåne, vi har många samarbetspartners och hjälper er gärna hitta fram till guldkornen som finns.

Hör av er till oss, så hjälper vi er på bästa sätt.

Vi på Prime Catering älskar det vi gör!