Visuella smakupplevelser levererade med kärlek

Vår grundidé är att erbjuda stora smakupplevelser som är sofistikerade likaväl som lekfullt och vackert presenterade. Och när du anlitar oss kan du vara trygg med att få högsta kvalitet i både leverans och bemötande. Allt för att ditt evenemang ska bli ett oförglömligt minne.

Vår filosofi

Det är jag som är Sara Brandt och jag driver mitt drömföretag sedan 2017, jag har jobbat inom min bransch i tjugo år och då främst inom fine dining segmentet. Jag ville skapa ett modernt cateringföretag som gav den inramning och kvalitet som du finner på de finare restaurangerna. 

Mina erfarenheter sträcker sig från några av de främsta restaurangerna i Malmö, Lund, Stockholm och även Danmark, där jag jobbat i egenskap av restaurangchef, sommelier och hovmästare. Dessa restaurangupplevelser ville jag att man skulle kunna uppleva utanför restaurangers väggar i form av catering på en ny nivå.

Vår personal är jag extra stolt över. De gör alltid det lilla extra, månar om gästerna och besitter en bred och lång erfarenhet och en servicekänsla som gör mig helt varm i hjärtat.

Vi har också noga utvalda samarbetspartners och tillsammans med vår eventrådgivare hjälper vi er att sätta ihop den bästa lösningen för ert evenemang.

Om jag bara fick äta en typ av livsmedel resten av livet skulle det vara
Skaldjur – 100% i alla dess olika former.

Min bästa matupplevelse
En restaurang på en något mystisk mörk bakgata i Hamburg. Utanför var jag skeptisk och tänkte vad har nu min sambo hittat på, då han skulle överraska mig med detta. Men vilken show när man väl kom in – helt otippat och lite flippat! Servitörer kom bärandes på stora fat med lågor som slickade taket. Olika fiskrätter balanserades ut från det öppna lilla köket, det var fullt med folk och ägaren gick runt och konverserade med alla gäster, slog sig ned vid ens bord och höll låda en stund för att sedan svassa vidare till nästa.

Det var precis som att man blivit hembjuden till hans vardagsrum samtidigt som en trubadur sjöng och spelade på sin gitarr. Oerhört gemytligt, avslappnat, hjärtligt och så, så god mat. Vi beställde eldad fisk med olika röror och tillbehör med sydamerikanska smaker – här fick man sig verkligen en upplevelse! Inte bara ett mål mat, utan en show – ett minne för livet.

Råvaran i centrum

Vi fäster stor tonvikt på detaljer såsom var råvarorna kommer ifrån, hur djuren har det på gården vi köper just vårt kött ifrån, och stödjer våra lokala bönder. Vi omfamnar det svenska och skånska mathantverket med allt vad det innebär och försöker att vara i säsong så långt det är möjligt när vi botaniserar i vårt fantastiska välfyllda skafferi här i Skåne.

Vi finns här för dig

Utöver maten så kan vi även hjälpa er med en helhetslösning – projektledning, koordination, personal, sommelierer, kock på plats, vi kan förmedla kontakt till Skånes bästa leverantörer av vackert porslin, unikt vintageporslin, musikunderhållning, DJ’s, fotografer, tält stora som små, förmedling av vackra lokaler i Skåne och mycket annat. Välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Jobba hos oss

Letar du efter din drömarbetsplats där du kan utvecklas?

KOCK
Har du passion för vällagad mat, är en riktig teamplayer, har höga ambitioner och gärna vill vara med och utveckla menyer och koncept? Mycket dagtid. Är detta du så vill vi att du skickar en ansökan till oss idag. Stort plus med B-körkort.

SERVERINGSPERSONAL EXTRA OCH SÄSONG
I vårt gäng så får du vara del av en stor variation av uppdrag. Bröllop, stora fester, företagsevent och mycket mer. Vi vill att du är noggrann, tar hand om gästerna på ett exemplariskt sätt och har erfarenhet från branschen. Stort plus med B-körkort.

Vi tillämpar individuell lön. Alltid bättre än kollektivavtalet.

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger så skicka oss gärna en spontanansökan på jobb@prime-catering.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev