Gästbok

Här har vi samlat några tidigare event vi gjort. Hör gärna av dig om du vill veta mer om något av dem.

Tel: 040-171700
Mail: info@prime-catering.se

Bröllop på skånegård

På vackra Stallgården höll vi i maten för ett bröllop för 120 gäster en varm julidag i 2022. Med en hel del förberedelser, möten och koordinering med både bröllopskoordinatorn och deras två toastmasters så kom så dagen.

Vår serveringspersonal var på plats redan vid tolv. Vigseln skulle ske i den lummiga trädgården på baksidan. Sedan var det bubbel och tårta. Senare avnjöts en fyra rättersmeny som följdes av fest hela natten med ringlande köer till baren där champagnen flödade, in där emellan en energipåfylllning av nattamat från grillen med Skånska högrevsburgare med lagrad cheddar, trevliga egengjorda såser och friterad scharlottenlök som topping. En oerhört fin och lycklig dag som vi är så glada att vi fick vara en del av.

Husfest på Limhamn

En dag levererade vi till familjen Bergengren på Limhamn. De firade huset som de bott och vuxit upp i, sedan 60 år tillbaka (wow!) Där fyra barn vuxit upp och där deras föräldrar startade familj och ett liv tillsammans en gång i tiden. Ett välförtjänt och vackert avslut som nu familjen ville samlas kring och fira som ett tack för tiden i huset. Och vi är så himla glada att vi fick förgylla ett så speciellt tillfälle som detta. Nu går huset vidare och säljs till en ny generation av barnfamilj. Allt har sitt slut och en ny början!

Så här skrev tre utav barnen efteråt:
”Tack Sara för ett fantastiskt, färgsprakande och smakrikt buffébord. En fröjd för ögat och väldigt gott. Servicen suverän och mat i mängder. Huset vi avtackade där jag spenderade mycket tid som nykär i äldsta mellansonen Fredrik. Still going strong. Mycket har hänt och ska fortsatt hända i detta hus. Jag rekommenderar dig å det varmaste”.

100-årsjubileum

En kunds mor skulle fylla hela 100 år. När vi kom dit för att leverera en buffé, så fick vi träffa jubilaren som var väldigt glad. Hon visade även gratulationsbrevet som hon fått av kungen, som alla hundraåringar får. Det var härligt att se och en ära att få vara del av denna familjs stora dag.

Så här skrev dottern efteråt:
”Det blev en fantastiskt lyckad 100-årsfest tack vare underbart god mat från Prime Catering. God service, lyhördhet och kreativitet speglar hela beställningen. Alla var supernöjda!”

Reklamfilm

Reklamfilminspelning där vi levererade vacker, färgpoppande mat som rekvisita, men även mat för hela filminspelningsbesättningen och dess skådespelare där vi försåg dem med frukost, lunch, middag i dagarna två.

Så här skrev företagets VD efteråt:
Rekommenderas 110%! Snabb, kunnig, trevlig och fantastiskt gott!
Adam Mikkelsen, CEO ODD Company Malmö

Fler glada tillrop

”Min man och jag anlitade Prime Catering till vårt bröllop och det kändes rätt direkt! Väldigt god mat, oerhört professionella och god kommunikation. Prime catering är väldigt hjälpsamma och finns verkligen där för en när saker och ting inte gick som planerat. Vi kände oss väldigt lugna att ha dem på vår stora dag. Tack Sara och Prime Catering”.
– Deborah och Viktor

”Till vår releasefest tog vi hjälp av Prime Catering. Rätterna var festliga och perfekt sammansatta med höstens primörer. Underbart gott. Stort tack för proffsig insats!”
Vänligen Veronica Larsson, Författare

”Rekommenderar verkligen Saras catering. Har använt hennes tjänster själv och varit på tillställningar där hon levererat. Vi har dessutom varit en blandad grupp med veganer, vegetarianer, glutenintoleranta och köttätare. Det har inte varit några som helst helst problem, och allt har hållit högsta klass trots dessa utmaningarna. 5 stjärnor!”
– Christopher, MEADOW

”Prime Catering är inte bara en cateringfirma utan också en firma som har hög kvalitet på både mat, service och bemötande, toppklass!”
– Janne Börjeson, Eventspecialist
Börjeson Event / Malmö Event Group / Showgruppen.se

”Fantastisk service, god och vällagad mat, underbara råvaror, lyxig känsla och utsökta viner som rekommenderades till den välkomponerade nyårsmenyn!”
– Lena S

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev