Årets Nyårsmeny

Årets Nyårsmeny

Nyårsmeny
Förrätt
Krämig skaldjurssoppa med rökiga räkor
VEG
Jordärtskocksoppa med syltade rotfrukter och jordärtskockschips
Huvudrätt
Skånskt vildandsbröst med potatisbakelse, tryffelcréme, rostade rotfrukter och rödvinsås.
VEG
Honungsrostad rotselleribiff med svenskodlade belugalinser, tryffelcréme, potatisbakelse, örtskyssås.
Dessert
Chokladpannacotta, champagnemousse, havtorn och vit chokladsnö.

3 rätter: 495 kr

 

 

 

Tillval:

Osttallrik 85 kr 

Vesterhavsost och Blå Kornblomst med fikonmarmelad och fröknäcke

Mingeltilltugg
35 kr styck
Gulbeta med chevrékräm
Rökt vildand med pepparrotsmousse på kryddbröd
Skagenröra på handskalade räkor

Med din meny medföljer:
Garnityr, en utförlig beskrivning för färdigställande av din meny med uppvärmning- och uppläggningsinstruktioner samt dryckes- och vinmatchningstips!
Vi arbetar främst med lokala bönder och producenter. Allt är gjort från grunden, på främst svenska råvaror & köttet är alltid svenskt!

 

Säkerställ din beställning redan idag, vi tar emot beställning senast den 20e december dock med förbehåll om slutsålt då vi har ett begränsat antal menyer!

040-17 17 00 eller: info@prime-catering.se

  There are 2 comments
  1. Josefine Nilsson

   Hej! Angående jultallrik, har ni minigräns eller kan man beställa till 4 personer? Kan man hämta upp på helgen? Och om man är gravid, och inte äter rökt lax och bara sill som är fångad i norra Atlanten, kan ni lösa det?

   Vänligen
   Josefine

   • Sara

    Hej Josefine!
    Jag är ledsen att du aldrig fick svar på din fråga! Denna funktion på vår hemsida har utan att vi visste det varit urkopplad. Du kanske ringde oss istället?
    Nu till påsk har vi liknande tapasupplägg som i december, påsktapps för 195 kr, och även en PÅSK-trerättersmeny om det skulle vara intressant! Vår sill är fiskad utanför Bohuslän. Kattegatt. Dock har vi en dundergod vegansill! Som vi lägger in själva.

    Allt gott till er!
    Mvh,
    Sara

  div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.prime-catering.se/wp-content/uploads/2017/05/2017-05-15-Prime-Catering0254-1.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 620px;}