Menyer

3 rätter

(förrätt/ varmrätt/ dessert) (Observera val av varmrätt)
3 rätter
365 Kr

Förrätt:

Halstrad pilgrimsmussla, fint hyvlad lunda sparris, jordärtskockscreme, örtskum

 

Varmrätt:

Torskrygg, späd morot, potatis puré, dill & pepparrotsskum,
  eller
Friskatorpets ryggbiff, potatispuré m. brännvinsost, sky, säsongens primörer

Dessert:

Syltad rabarber, rostad mandelkaka med fläder & jordgubbssorbet

5 rätter

(soppa/ förrätt/ varmrätt/ ost/ dessert) (Observera val på soppa och varmrätt.)
5 rätter
565 Kr

Soppa:

Skaldjurssoppa med krabbklo (soppan hälles vid bordet)
  eller
Primör Nässelsoppa med tempererat ägg och vilda örter (soppan hälles vid bordet)

 

Förrätt:

Halstrad pilgrimsmussla, fint hyvlad Lunda sparris, jordärtskockscreme, mjölkskum

 

Varmrätt:

Torskrygg, späd morot, potatis puré, dill & pepparrotsskum,
  eller
Friskatorpets ryggbiff, potatispure m. brännvinsost, sky, säsongens primörer

Ost:

Hantverksost från Vilhelmsdal, fröknäcke och syltat päron m. stjärnanis (säsongens marmelad)

 

Dessert:

Syltad rabarber, rostad mandelkaka med fläder & jordgubbssorbet

Desserter

Belgisk chokladkaka m. rårörda hallon & grädde
110 Kr
Säsongens paj med Créme de Pâtisserie och färska bär
95 Kr
Vaniljpannacotta m. björnbär, vit choklad och mandelflis
95 Kr
Pavlova, hemmagjord lemoncurd, maräng, färska bär & grädde
95 Kr
Créme brulé
65 Kr
Hantverksost x3 från Skåne och Danmark, fröknäcke och säsongens marmelad
125 Kr