Hyr din mästerkock

Hyr din mästerkock!  
Hyr hem din mästerkock! Vi vill göra livet enkelt för dig och kommer gärna hem till dig eller till en utvald plats och gör en lyxig middag eller står vid grillen! Med oss tar vi gärna vår eminente sommelier som berättar och skänker vin & dryck för er! Storytelling när den är som bäst och ljuvligt god mat. Låt oss ta hand om dig! Det är bara att luta dig tillbaka och njuta av att bli omhändertagen och uppassad av proffs! Du vet väl att Prime Catering är mer än bara mat, det är ett helhetstänk kring service, kunskapsnivån och ypperlig professionalism!

COOK -A -LONG -Laga mat med oss!

Teambuilding, alternativ personalfest eller en härlig happening!
Laga mat med oss!
395 Kr
  • Tillsammans gör vi en härligt lyxig tre-rättersmeny i realtid över webben! Allt filmat från proffsig filmstudio med olika kameravinklar!Vill du ha en rolig happening på ditt företag eller vara med på en öppen Cook a long show (större matshow med många olika deltagare privat som företag) så hör av er! Vi sänder allt från en proffsig filmstudio med hög kvalitet och härliga koncept och spännande gäster! och du följer med från ditt eget kök! Ni kan laga mat i grupp eller i era egna hushåll med familjen.

  Kock & sommelier sida vid sida snackar mat, bjuder på tricks & tips,  medan vi gör momenten steg för steg tillsammans och vår eminente sommelier bjuder på intressant storytelling om vinerna! Allt med en varm värd som moderator som lotsar oss genom programmet!

  Trots filter och skärmar lovar vi att det kommer att kännas intimt och nära då vi lovar att bjuda på mycket värme, skratt och känsla genom rutan!

  Vår premiär blev en stor succé och en snackis! Låt oss göra detsamma för er!


  För mer information om upplägget och vad vi kan göra för just ert sällskap! Ring oss på tel: 040-17 17 00 eller maila: cookalong@prime-catering.se

  Pris från 395 kr per person beroende på meny och tillfälle!

Kontakta oss

Prime Catering Tel: 040-17 17 00   info@prime-catering.se