Mårten Gås! Gåsamiddag på Prime’s vis!

Mårten Gåsmeny 2020

Mårten gås 475 kr per meny.

Förrätt: Svartsoppa med vildgåskrås & plommon. Vegetariskt alternativ- Krämig jordärtskockssopppa med krispig skogssvamp.
Varmrätt: Gåsbröstfilé, varmrökt vildgås, äppelchutney, rödkål, kål, svartvinbärsgele & brynt gräddsky. Karamelliserad potatis. Vegetariskt alternativ- Krispig alspånsrökt tofubiff med äppelchutney, jordärtskockskrisp, rödkål, kål & äppelsås. Karamelliserad potatis.
Dessert: Skånsk äppelkaka med kavring & på skånska äpplen med äkta fransk vaniljcréme.

Mot tre dagars förbeställning. Lanseras den 30e oktober och slutar den 15e november.
Välkommen med din beställning!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.prime-catering.se/wp-content/uploads/2017/05/2017-05-15-Prime-Catering0068-1.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 853px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}